(VIDEO) KOPA AMERIKA: Minimalac Argentine, autogol Vidala SPASAO Uruse!

Autor:

Sport

22.06.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana još dva susreta na šampionatu Južne Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Argentine

U noći između ponedeljka i utorka odigrana su dva meča na Kopa Amerika. Argentina je, prema očekivanjima, nadigrala Paragvaj minimalnim rezultatom 1:0, dok su Urugvaj i Čile podelili bodove - 1:1.

"Gaučosi" su gol odluke postigli već u 10. minutu utakmice, a strelac je bio Gomez, na asistenciju Di Marije koji ga je sjajno uposlio loptom iza leđa odbrane rivala. Paragvajci su do kraja meča učinili sve kako bi izbegli poraz, a Argentinci su imali još nekoliko kolosalnih prilika da trijumfuju ubedljivijim rezultatom.

Detalje sa utakmice možete pogledati u videu.

Urusi su do boda stigli autogolom Vidala u 66. minutu, a prethodno je Vargas u 26, na asistenciju Beretosa doneo vođstvo Čileancima.

Na tabeli grupe A čelnu poziciju drži Argentina sa sedam, dok je Čile drugoplasiran sa pet bodova. Paragvaj ima tri poena, Urugvaj jedan, dok je Bolivija na začelju, bez bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading