SAVO STAVLJA SO NA RANU: Izjava Miloševića ODZVANJA regionom!

Autor: Republika

Sport

21.06.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener ljubljanske Olimpije dao je prvi intervju od dolaska u Sloveniju.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Bivši trener Partizana je našao novu stanicu na svom trenerskom putu. Olimpija je završila na trećoj poziciji iza Mure i Maribora, sa velikim ambicijama u narednoj sezoni.

Na njegovu žalost, nema Đorđa Ivanovića, koga je trenirao u Partizanu:

- Uvek je dobro da trener ima dosta igrača koje poznaje od ranije. Poznajem ga vrlo dobro iz Partizana i znam tačko šta bih mogao da očekujem od njega. Ali ovo je fudbal, igrači dođu i odu, mi treneri dođemo i odemo - odgovara Milošević za "SNportal".

Olimpija je očigledno sa sportskog aspekta bila najzanimljivija:

- Ušao sam u celu priču jer Olimpija ima kapaciteta za još više, jer može pokazati više nego što je imala do sada. Ovo je klub sa ogromnom istorijom, može samo više. Važno je da i klub i sam predsednik imaju visoke ambicije. Da osvoje prvenstvo, trofej, da uspeju u Evropi. Ambicije su se poklopile sa mojima.

RepublikaFoto: NK Olimpija
Milošević tokom potpisivanja ugovora

Gde vam najviše trebaju pojačanja?

- To je stvar koja je u klubu, a to je na domenu dogovora stručnog štaba i predsednika. Ne mogu da vam kažemo ko bi trebalo da dođe, jer to ne bi bilo pošteno prema igračima koji su ovde.

Koji vam je detalj ostao najupečatljiviji u karijeri?

- Imam ih dva. Prvi je gol protiv Češke u produžecima sa Jugosavijom. Uvek je važno postići gol u takova važnom trenutku. Drugi se dogodio u finalu Liga kupa Engleske 1996. godine, kada sam dao gol Lidsu u dresu Aston Vile. Ne želim da vas podsećam na one golove protiv Slovenije 2000. godine, da vam ne bi stavljao so na ranu, a-ha-ha - zaključio je u prijatnom tonu Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading