TIKET ZA EURO: Belgijanci i Holanđani SIGURICE, DRAMA na Parkenu i u Bukureštu!

Autor:

Sport

21.06.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa ponuda za kladioničare, slede mečevi odluke u grupnoj fazi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Belgije

Danas su na programu mečevi 3. kola u okviru grupa B i C na Evropskom prvenstvu, a očekuju se dva izuzetno neizvesna susreta, kao i dva na kojima imamo, bar po kvotama kladionica, apsolutne favorite.

Reč je o duelima između Holandije i Severne Makedonije, odnosno Belgije i Finske, a mi vam savetujemo da na oba susreta igrate kombinacije 2&3+.

Holanđani i Makedonci igraju od 18 časova na "Amsterdam areni", a kvota na "lale", na pomenutu kombinaciju kreće se u rasponu od 1,90 do 1,95. 

Belgija je izraziti favorit sa Fincima, a 2&3+ na njih je od 2,15 do 2,25.

Mnogo više neizvesnosti očekuje se na meču Ukrajine i Austrije. Imajući u vidu dosadašnje partije, očekujemo da makar oba tima postignu po gol, a GG "plaća" oko 1,90. 

Danci na "Parkenu" imaju imperativ pobede protiv Rusa, kako bi se domogli osmine finala. S obzirom na činjenicu da je to utakmica "biti ili ne biti" za Skandinavce, naš predlog je da pokušate sa dvojkom, a kvota se kreće od 1,80 do 1,90.

Tiket za 21.06

Severna Makedonija - Holandija 2%3+ 1,90

Ukrajina - Austrija GG 1,90

Finska - Belgija 2&3+ 2,20

Rusija - Danska 2 1,80

Ukupna kvota: 14,30

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading