NEĆE MOĆI DA IGRA U ITALIJI I ENGLESKOJ: Pojavila se potencijalna destinacija za Kristijana Eriksena, da li će Danac ponovo igrati fudbal?

Autor:

Sport

20.06.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski fudbaler Kristijan Eriksen je napustio bolnicu i otišao kući u Odense gde će se oporavljati uz podršku porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijan Eriksen

Posle toga će biti ponovljene kontrole, ugrađen mu je kardioverter defibrilator što bi trebalo da stabilizuje stanje.

Juče se prvi put, od onoga što se dogodilo direktno čuo sa ljudima iz Intera. Poručeno mu je da ga očekuju na pripremama 8. jula i da su ga saigrači pozvali da bude sa njima.

Eriksen će svakako doći u Italiju na kontrole, a posle toga biće poznato kako će oporavak dalje teći.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovo je gest iz čistog poštovanja jer sigurno da ni u narednih pola godine neće biti spreman da igra. Ako naprava ostane ispod kože, što lekari savetuju, on neće moći da igra u Seriji A, ali ni u PL, pa, ako zaista hoće da nastavi sa profesionalnom karijerom, moguće je da bi se vratio u Ajaks, gde već jedan igrač, Dejli Blind igra sa pomenutim implantatom. 

Za sada, on ostaje u Interu, klub će ga plaćati bez obzira na to što ne može da trenira i igra, a jasno, poziv da se pojavi na pripremama je neka vrsta podrške za Danca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading