LUDNICA U VENECUELI: Selektor dobio otkaz jer je tvrdio da su fudbalerke neuhranjene

Autor:

Sport

29.11.2017

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor mlade ženske reprezentacije Venecuele Kenet Seremeta dobio je otkaz pošto je izjavio da su njegove fudbalerke neuhranjene.

RepublikaFoto: federacionvenezolanadefutbol.org
Seremeta dobio otkaz

Fudbalski savez Venecuele objavio je da je Seremeta otpušten zbog loših rezultata tima koji je vodio uprkos tome što je reprezentacija završila na trećem mestu na turniru pet ekipa Bolivarskih igara.

Seremeta, koji je rođen u Panami, pohvalio je svoje fudbalerke zbog rezultata na terenu, posebno zbog toga što je hrana generalno u Venecueli, kako je opisao, izuzetno loša.

 

 

- Kada mi daju rezultate testova koji su mi pokazali neuhranjenost, počeo sam da se tresem - rekao je Seremeta.

Čelnici FS Venecuele odbacili su njegove tvrdnje, uz reči da je ekipa igračica do 20 godina u velikoj meri bila izolovana od prehrambene krize i da je imala pet obroka dnevno tokom priprema za takmičenja.

List Nasional je objavio lekarski izveštaj da je najmanje sedam fudbalerki bilo neuhranjeno.

Seremeta je 2015. vodio žensku reprezentaciju Venecuele do drugog mesta na šampionatu Južne Amerike za fudbalerke do 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading