STIŽE NA PREGOVORE: Crvena zvezda KAPITALNO POJAČANJE rešava za vikend!

Autor:

Sport

18.06.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu nove informacije sa "Marakane" povodom pregovora sa iskusnim napadačem Aleksandrom Prijovićem o kome se već duže vreme priča kao o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana"

Pregovori sa Aleksandrom Prijovićem su počeli još početkom aprila i sve je nagoveštavalo da će nekadašnji reprezentativac Srbije zadužiti crveno-belu opremu.

Međutim, veliki finansijski zahtevi Prijovića su sve stopirali, ali samo do vikenda, kada će se ponovo naći pred pregovaračkim stolom sa crveno-belima.

Prijović još nije raskinuo ugovor sa Al Itihadom, a i da jeste pitanje je da li Crvena zvezda ima taj luksuz da mu obezbedi trogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra. 

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

Trener Dejan Stanković želeo je da novog špica ima na raspolaganju od prvog dana priprema, dakle od 24. juna kada srpski šampion putuje u Štegerbah na bazični deo priprema.

Kako piše "Mozzartsport" za vikend je zakazan novi sastanak sa zastupnicima Aleksandra Prijovića.

Posle isteka pozajmice Dijega Falćinelija, Crvena zvezda u špicu ima Milana Pavkova, i mlade snage Krstovića i Lazetića, ali jasno je da crveno-belima treba kapitalno pojačanje u napadu, a da li će to biti Prijović, videćemo...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading