SAZNAJEMO: Nova TRANSFER BOMBA na Marakani, dolazi bivši napadač MANČESTER SITIJA!

Autor:

Sport

18.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Dejan Stanković i sportski direktor Mitar Mrkela, na predlog jednog od skauta, uzeli u razmatranje angažovanje bivšeg napadača Mančester sitija,

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Crvena zvezda je pronašla rešenje u napadu za novu sezonu, i to u vidu bivšeg napadača Mančester sitija Vilfrida Bonija!

Prema informacijama našeg lista, Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih, imao je sastanak sa skauting-službom kluba na početku nedelje, a jedan od skauta predložio je nekadašnjeg špica Mančester sitija i Svonsija. Čelnik tima s Marakane stavio je u razmatranje iskusnog fudbalera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilfrid Boni u dresu Sitija na derbiju Mančestera

Takođe, s kompletnom situacijom upoznat je i trener Dejan Stanković, a realizaciju posla olakšava to što je 32-godišnjak slobodan igrač od oktobra 2020, kada se rastao sa El Itihadom iz Saudijske Arabije.

U slučaju dogovora, špic iz Obale Slonovače potpisao bi ugovor na godinu dana, dok bi druga godina bila opciona

- Na kraju sezone, Dejan Stanković uputio je jasan zahtev gospodinu Mrkeli i Terziću da želi da ima novog napadača na početku priprema 24. juna zbog odlaska Dijega Falćinelija. Kako je posao sa Prijovićem stao, skauting-služba je preuzela na sebe odgovornost da pronađe napadača, a Stanković je vrlo pozitivno prihvatio ideju oko Bonija - kaže izvor našeg lista blizak klubu s Marakane.

Ukoliko momak rođen u Bingervilu, na jugoistoku Obale Slonovače, postigne dogovor sa upravom nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta, potpisaće ugovor na godinu dana, s mogućim produžetkom saradnje na još 12 meseci ukoliko sve strane budu bile zadovoljne.

Kada govorimo o karijeri Vilfrida Bonija, on, pre svega, poseduje veliko iskustvo jer je od 2006, koliko je u profesionalnim vodama, branio boje Isija vazija, matične ekipe u domovini, Sparte Prag, Vitesea, Svonsija, Mančester sitija, Stouk sitija, pa se ponovo vratio u redove "labudova" iz Velsa, potom El Arabija i na kraju El Itihada. Prema dostupnim informacijama sa sajta Transfermarkt, Vilfred Boni u karijeri je odigrao 331 utakmicu, postigao 155 golova, uz 44 asistencije, a u februaru 2015, kao član "građana", vredeo je čak 25 miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading