TIKET ZA EURO: Englezi do vrha pune mrežu OMRAŽENOG RIVALA, druge dve utakmice TVRDE

Autor:

Sport

18.06.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će zanimati kladioničare, slede naši predlozi za petak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativci Engleske

Danas su na Evropskom prvenstvu na programu dve utakmice grupe D, kao i prvi meč drugog kola u grupi E.

Prvi meč dana igra se od 15 časova u Senkt Peterburgu između Švedske i Slovačke. Obe ekipe su u prvom kolu ostvarile dobre rezultate, Šveđani su remizirali sa Španijom, a Slovaci srušili Poljake. Prema tome, i jedni i drugi ovaj susret dočekuju u odličnom raspoloženju, a za bukmejkere je favorit Švedska na koju je kvota između 1,95 i 2, dok je sa druge strane na Slovačku između 4 i i 4,10 u svetskim kladionicama. Ipak, s obzirom na to da se očekuje tvrd meč, mi očekujemo nerešen ishod na koji je kvota 3,40.

Od 18 sati će na teren stadiona u Glazgovu istrčati reprezentacije Hrvatske i Češke. Vicešampion sveta je favorit, pošto im je ova utakmica "vadilica" nakon poraza u prvom kolu, pa je kvota na Hrvate između 2,15 i 2,30. Nerešen ishod se plaća 3,15, a pobeda Čeha koji već imaju tri boda je oko 3,40. Zbog toga što im je ova utakmica "biti ili ne biti", predlažemo keca na Hrvate.

Na kraju, od 21 čas na "Vembliju" se igra ostrvski derbi između Engleske i Škotske. "Gordi Albion" je apsolutni favorit sa kvotom između 1,30 i 1,40, dok se iznenađenje Škota plaća devet puta više od uloga. Naše mišljenje je da će Englezi lako izaći na kraj sa velikim rivalom, pa predlažemo da odigrate na pobedu Engleske uz bar tri postignuta gola, što je kvota 2,20.

Tiket za petak, 18. jun:

Švedska - Slovačka   X  (3,40)

Hrvatska - Češka    1  (2,25)

Engleska - Škotska  1&3+  (2,20)

Ukupna kvota - 16,83

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading