IZ RADA ZAVAPILI: Traže POVRATAK u Superligu!

Autor: Republika

Sport

17.06.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ekipi sa Banjice su vrlo kivni posle ispadanja iz Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaler Rada

Rad nije uspeo da ostvari pobedu u poslednjem kolu protiv Spartaka i završio je ispod "crte".

Građevinari su izrazili nezadovoljstvo činjenicom da Novi Pazar nije eliminisan iz elite, a stav kluba sa Banjice obrazložio je Miloš Trifunović:

- U ime Rada postavljam pitanje svim republičkim i sportskim institucijama: Ukoliko je drugostepena komisija za žalbe odbila da da licencu Novom Pazaru, ko je zadužen da određuje rokove i dokle će uopšte trajati ta igra oko Novog Pazara? Ako su zakoni u Fudbalskom savezu Srbije jasni, a jesu, zašto onda nisu jednaki za sve? Ako je 19 klubova uredno i na vreme dobilo licencu tražimo odgovor od bilo koje nadležne institucije zašto se jednom klubu gleda kroz prste? Sa svim klubovima smo u dobrim odnosima i nemamo ništa lično protiv nikoga, ali ćemo se za naš klub boriti svim pravnim sredstvima pa makar pred UEFA i FIFA i ako to ne bismo voleli. Ako smo ispali iz Superlige, a svi znamo kakva su poslednja kola bila po pitanju regularnosti, zašto onda ne bismo mogli da ostanemo superligaši ako nam to pravo pripada po zakonu - upitao je javno sportski direktor Građevinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading