TRILING NAPUŠTA MARAKANU: Terzić OTKRIO ko ODLAZI iz Zvezde?!

Autor:

Sport

16.06.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner crveno-belih otvorio karte pred letnji prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je za "B92" da trojica mladih fudbalera imaju dozvolu za odlazak sa Marakane.

U pitanju su Veljko Nikolić, Njegoš Petrović i Željko Gavrić, a njih će srpski šampion prodati u slučaju adekvatne ponude.

- Pa možda jer naša najbolja 11-orka je zna se Sanogo i Kanga zadnji vezni i mladi igrači imaju zeleno svetlo u slučaju dobre ponude, a to su pre svega Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić na kvalitet se to neće odraziti. Mi imamo tim, niko ne može da ode pre kraja kvalifikacija i Zvezda može biti samo jača - rekao je Terzić, a zatim je analizirao uticaj Evropskog prvenstva na prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport
Petrović i Ivanić

Pa sigurno da EURO uslovljava dinamiku prelaznog roka, jer u Evropi zvanično počinje 1. jula, a sigurno se ništa neće dešavati dok se Evropsko prvenstvo ne završi i moramo biti strpljivi, malo se to poklapa sa našim početkom priprema, ali s obzirom na to da 21. jula imamo prvu utakmicu u drugom kolu... Mi imamo tim, nema šta da se uigravamo. Čekamo špica i nadam se da ćemo u 10 do 15 dana kompletirati - zaključio je Terzić.

Podsećanja radi, danas su promenjena pravila o tzv. bonus igračima u Superligi Srbije, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading