ŠKOTI UVERENI U RUŠENJE HRVATA: Modrić? Ma, prestar je on, imamo boljeg igrača od njega!

Autor:

Sport

16.06.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Škotske se posle 23 godine našla na nekom velikom turniru, a svi znamo kako su do njega došli i ne želimo da se podsećamo toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Škoti su u uvodnom meču izgubili sa 2:0 od Češke, a sad ih očekuje duel sa Hrvatima, koji su takođe bili poraženi na startu i to od Engleza sa 1:0.

Hrvati su svakako veliki favoriti u duelu sa ostrvskom reprezentacijom, ali legenda škotskog fudbala Pat Nevin smatra da je meč sa vicešampionom sveta presudan i veruje u prolaz svog nacionalnog tima.

- Modrić? Iskreno, gledao sam polufinale Lige šampiona između Čelsija i Reala. Mekgin je u ovom trenutku bolji od Modrića i radije bih ga imao u ekipi

Za Nevina je Modrić prestar da igra na ovom nivou takmičenja.

- Modrić mi je jedan od najdražih igrača u posljednjoj deceniji, ali budimo realni. Već je u godinama, ljudi ga pretrčavaju i nije važno koliko je kvalitetan na lopti. Naravno da će nas uništiti ako ga ne zatvorimo, ali se ne bojim da će ga Mekgin i saigrači zaustaviti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading