VELIKI UDARAC ZA PARTIZAN: Stub Stanojevićeve igre ODLAZI ZA SIĆU!

Autor: Republika

Sport

15.06.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standardni član prve postave Partizana Saša Zdjelar je na izlaznim vratima Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar među saigračima iz Partizana

Zdjelar i Partizan su koncipirali ugovor tako da igrač sredine terena može suštinski da ode za 500.000 evra. U ugovor stoji klauzula da srpski fudbaler ima pravo da napusti klub za pola miliona, kao čin zahvalnosti za dolazak u svojstvu slobodnog igrača bez obeštećenja Olimpijakosu.

Prema saznanjima "Mozzart Sporta", Zdjelar ima odrešene ruke da bira gde će otići, naravno ukoliko je taj klub spreman da iskešira 500.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar

Partizan je Zdjelaru izmirio deo dugovanja, u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra, a primanja na mesečnom nivou povećao sa 25.000 evra mesečno na 28.000 evra.

Ekipsu su već napustili Svetozar Marković povratkom u Olimpijakos, Filip Stevanović se seli u Mančester Siti, Takuma Asano je neslavno napustio klub i potpisao je za turski Giresun, odlaze i Kristof Bajbek i Maki Banjak, traži se klub Sejdubi Sumi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading