NIJE SAMO PANTIĆ: Potvrda iz Humske - Partizan dovodi i STRANOG NAPADAČA!

Autor:

Sport

11.06.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda "parnog valjka" Grobarima saopštila sjajne vesti.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Šef skauting službe Partizana Ivica Kralj potvrdio je da će crno-beli učiniti sve da potpišu ugovor sa Danilom Pantićem, koji će 1. jula postati slobodan igrač, ali i da su ozbiljno zagrizli za dva stranca, na napadačkim pozicijama.

Čuo sam da je objavljena ta informacija, to su novi momenti. Njemu ističe ugovor 1. jula, on prvo mora da reši te papire, da li ostaje tamo ili ne. Ima te priče (da će doći u Partizan), ali koliko je realno, ne znam jer je moj deo poslao skauting služba i da tražimo igrače, a onda da te igrače preporučimo sportskom delu i dalje oni odlučuju o tome. Dakle, to nije moj deo posla, ali mogu da vam kažem da ga smatram veoma kvalitetnim igračem - otkrio je Kralj za "B92".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiže Pantić, a verovatno i strani napadač - Ivica Kralj

On je detaljnije govorio o novajlijama.

Mi smo gledali veliki broj igrača i jesmo preporučili njih nekoliko, a sportski deo će proceniti kolike su naše mogućnosti za dovođenje tako dobrih i kvalitetnih igrača. Na njima je da procene koliko smo mi moćni da tako nešto ostvarimo - dodao je Kralj, ali nije želeo da otkriva imena.

Radi se o inostranim igračima na napadačkim pozicijama - ostao je zagonetan bivši reprezentativni golman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading