Đukić oštar prema Gvinejcu: NEMA POPUSTA ZA SUMU, NIJE ON RONALDO!

Autor:

Sport

28.11.2017

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenera fudbalera Partizana Miroslava Đukića izdalo je strpljenje sa Sejdubom Sumom. Kada je dolazio u Partizan ovog leta bio je najavljen kao fudbalski genije kakav nije viđen na ovim prostorima, a na kraju se ispostavilo da je više odmogao ekipi, nego što je do sada doprineo.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić otvoreno nezadovoljan zalaganjem Sume na terenu

Šef struke crno-belih Miroslav Đukić izjavio je da više nema nikakvog gledanja kroz prste za vezistu tima iz Humske ulice.

- Svestan sam da igrači u fudbalu prolaze kroz određene faze. Nekad igraju bolje, nekad lošije. Nekad su više, nekad manje inspirisani. Mogu da razumem da neko nema dan, ali ne mogu da nema intenziteta rada za ekipu. Ako nam uprkos tome daje nešto onda u redu, međutim, postoje samo dva igrača koja trče manje od ostalih - rekao je Đukić.

Onda je kormilar "parnog valjka" pojasnio o kome se radi.

- Ta dvojica su Mesi i Kristijano Ronaldo, međutim, oni postižu 60 ili 100 golova godišnje. Onda možemo da zažmurimo kad manje trče. Ostali, ovozemaljski igrači moraju da trče, da rade. I onda se pojavi kvalitet. Sumu u ovom trenutku ne vidim u tom intenzitetu rada. Zato ćemo tražiti poboljšanje. Očekujemo ga, ali sad se završava sezona, pa se nadam... - nedorečen je Miroslav Đukić kad bi mogao da dočeka pravog Sumu.

Gvinejac je trebalo da bude vođa tima, a projektovan je da tu ulogu nasledi od problematičnog Brazilca Leonarda. Velika očekivanja su bila i od levog beka Nemanje Antonova, koji od dolaska iz Grashopersa nikako da ubedi struku da je on fudbaler za prvu postavu.

- Isto važi što i za Sumu. Teren je merilo svega. Teren diktira, igrači sami moraju da se izbore za status. Ne gledam njihove biografije. Gledam samo teren. Koliko mi daš, toliko te vrednujem - dopunio je strateg crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading