NAJATRAKTIVNIJA ŽENA FUDBALERA NA SVETU: Evo ko je NAJZASLUŽNIJI za popularnost VANDE IKARDI

Autor: Republika

Sport

09.06.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinka Vanda Ikardi važi za najpopularniju suprugu fudbalera na svetu, ili je bar u najužen krugu.

RepublikaFoto: instagram.com/wandaicardi
Vanda Ikardi

Vanda pleni svojim oblinama i svakodnevno oduševljava preko 8.000.000 pratilaca na Instagramu. Sestra Zaira je takođe izuzetno poželjna o čemu svedoči 4.000.000 pratilaca.

Otac Andres Nara uskoro pod stare dane postaje glumac, što je šokiralo ćerke. Glava porodice Nara je istakla kome Vanda i Zaira najviše duguju za svoj uspeh:

- Pretpostavljam o čemu razmišljaju moje dve ćerke, ali nikada ne razgovaramo o tim stvarima. One imaju svoje razloge, znaju da nije moje polje ili posao da budem u centru pažnje tako da me očigledno ne vide u ovoj ulozi. Nisu radosne, ali stvarnost je ta da oni mesto na kome su sada duguju medijima. Kako mogu da kažem 'ne' medijima ako nekako traže da budem tamo?  - rekao je Andres.

Vanda je inače raskinula brak sa tadašnjim kapitenom Sampdorije Maksijem Lopezom zbog mlađeg saigrača Maura Ikardija, s kojim je trenutno u braku i ima decu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading