PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA U ENGLESKOJ? Crno-beli po drugi put kreću u akciju, sada je transfer mnogo bliže!

Autor:

Sport

07.06.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Stuparević i Partizan ponovo u istoj priči, da li će ovog leta crno-beli ući u ozbiljnije pregovore sa članom Votforda?

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Prošlog leta nije moglo, ali ovog su se kockice poklopile i mladi napadač bi mogao da stigne u Humsku!

Kako piše "Mozzart Sport" Stuparević bi u narednih nekoliko sedmica trebalo da postane slobodan igrač i to je jedna od glavnih prednosti koja ga je preporučila crno-belima.

Ugovor sa Votfordom na papiru važi do juna 2023, ali Filip želi da napusti engleski klub, a razlog je u činjenici da Votford u prethodnih devet meseci nije plaćao nekadašnjeg člana Voždovca, kome je preostalo da povuče jedini logičan i razumljiv potez, da tuži poslodavce.

RepublikaFoto: Dušan Sandić/FK Vožvodac
Filip Stuparević

Stuparević se nada da će uskoro zvanično raskrstiti sa klubom koji je januara 2019. platio 2.250.000 evra, što je najskuplji transfer u istoriji Voždovca.

Za ishod su  zainteresovani u Partizanu, crno-belima po profilu odgovara jer može da deluje kao centralni i krilni napadač, iako je prioritet u Humskoj dovođenje stranca, ali mladi Stuparević bi dobro došao kao bonus igrač.

Ono što je loše je to što Stuparević nije igrao cele sezone, poslednji meč je odigrao u junu 2020. Videćemo koji će biti epilog ove priče...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading