JOVANOVIĆ DOBIO KONKURENCIJU ZA POTPIS: Zvezda u Kairatu našla KLONIRANOG Milunovića

Autor:

Sport

07.06.2021

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Marakani" punom parom rade na rekonstrukciji odbrane, a novu metu su crveno-beli našli u Kazahstanu.

RepublikaFoto: Starsport
Vukašin Jovanović

Crvenu zvezdu je kao slobodan igrač napustio Nemanja Milunović koji je potpisao za Alanju, a u Ljutice Bogdana su kao njegovu zamenu već videli Vukašina Jovanovića.

Međutim, prema poslednjim informacijama, šampion Srbije je stopirao pregovore sa "zlatnim orlićem" sa ovog Zelanda koji je visok 187 centimetara, pošto je on sličniji Milošu Degeneku (188 cm) i Aleksandru Dragoviću (186 cm) nego Milunoviću (195 cm).

Zbog toga, Dejan Stanković želi jednog višeg štopera, koji podseća na Milunovića i koji može da dominira u skoku, pa su crveno-beli "bacili oko" na Radeta Dugalića (28) iz Kairata.

Foto: instagram.com/dugalicrade
Rade Dugalić

Dugalić je visok 194 centimetra, jeda manje od Milunovića, i glavni adut mu je skok igra.

Rođeni Nišlija koji je ponikao u Radničkom, završio je u Kairatu posle epizoda u ruskom Jeniseju, Tosnu i Armaviru, a igrao je pre toga i za jermenski Ulises. Pored Radničkog nastupao i za niški Car Konstantin, a u BiH je kratko branio boje Olimpika iz Sarajeva.

Prethodne sezone je za Kairat odigrao 14 od mogućih 18 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading