SRBIN SASTAVIO SPISAK POJAČANJA: Velikan PAZARI na Topčiderskom brdu!

Autor:

Sport

06.06.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Jovanović je nedavno seo na klupu Panatinaikosa, a već se bacio u potragu za pojačanjima.

RepublikaFoto: Starsport
Maki Banjak i Dijego Falčineli

Grčki mediji su preneli da će Jovanović u Atinu pokušati da dovede defanzivca Partizana Makija Banjaka, kao i bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Plavšića.

Banjak ima očajnu sezonu iza sebe u dresu Partizana, koju je završio odbijanjem da uđe na finalni meč Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

To je bila kap koja je prelila čašu, pa su u Humskoj odlučili da ga ovog leta prodaju, iako je u Partizan stigao na početku prošle sezone. Panatinaikos želi da iskoristi Banjakom loš status u Humskoj 1 i da ga dovede pod nešto povoljnijim finansijskim uslovima.

RepublikaFoto: Starsport
Maki Banjak

Pored toga, Grci pišu da u Panatinaikosu ozbiljno razmatraju mogućnost angažovanja Srđana Plavšića. Omaleni krilni igrač je slobodan u izboru nove sredine, pošto mu je istekao ugovor sa Spartom. Navodno, lepo mišljenje o njemu ima i novi trener Ivan Jovanović i traži takav profil fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading