NIKO NE SME DA ODGOVORI VIDIĆU: Zavladao MUK posle TEŠKIH OPTUŽBI u srpskom fudbalu

Autor:

Sport

07.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U polemiku sa bivšim asom koji je opleo po njima nisu hteli da se upuštaju Pantelić, Bjeković, Terzić, ali ni ljudi iz sveta politike.

Nemanja Vidić

U srpskom fudbalu muk! Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Nemanja Vidić (39) žestoko je napao sve u srpskom fudbalu, gledajući očigledno samo svoje interese.

On je opleo i po pučistima u Fudbalskom savezu Srbije s Nenadom Bjekovićem na čelu, po bivšem saigraču Marku Panteliću, koji želi da raskrsti sa repovima prošlosti, ali i po Rasimu Ljajiću, koji je najavio kandidaturu za predsednika FSS. Međutim, odgovora na žestoke optužbe nema.

ODBRANA ĆUTANJEM

Srpski telegraf kontaktirao je s Pantelićem, koji se drži teze da je i dalje legitimni v. d. predsednika FSS posle odlaska Slaviše Kokeze. Međutim, bivši napadač nam je poručio da neće komentarisati Vidićeve tvrdnje da se sada obračunava s onim istim ljudima koje je do juče štitio. Pantela nije želeo da se upušta u polemiku sa nekadašnjim stamenim defanzivcem po pitanju da je branio neodbranjivo.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Na zid ćutanja smo našli i u drugoj struji, tačnije kod Nenada Bjekovića. Višedecenijski fudbalski radnik nam nije odgovorio na pozive i poruke, pa smo ostali uskraćeni za repliku na tezu da je on toliko dugo u našem fudbalu da je zakačio više generacija, onu kojoj pripada Vidićev deda, sam Nemanja, a ako ostane u FSS, Bjeku će u fotelji upoznati i njegova deca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Bjeković

- Ne interesuju me Vidić i optužbe, na odmoru sam - bilo je sve što nam je povodom Vidićevih optužbi rekao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. Njega indirektno, ali i ceo klub u kojem se fudbalski afirmisao, Nemanja je napao tvrdnjom da se loše posluje. On je optužio čelnike šampiona Srbije za loše poslovanje, za stvaranje milionskog duga, ali i davanje neprimereno velikih plata pojedinim igračima. Zato je izrazio bojazan da Zvezda ne prođe kao OFK Beograd, koji je nestao sa fudbalske mape. Tu je direktno potkačio Terzića, koji je bio glavni na Karaburmi, baš kao i sada u Ljutice Bogdana, ali Terza nije želeo s njim u novu polemiku.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ
Zvezdan Terzić

SAD SE SETIO

Za kraj, Srpski telegraf nije dobio mišljenje političke javnosti na tvrdnju da Vidić može da se kandiduje za predsednika države kad Rasim Ljajić razmišlja da bude kandidat za predsednika FSS. Nemanja tvrdi da političarima nije mesto u sportu iako to nije novost, a do sada je ćutao.

Zato je sada na Vidiću da ostane dosledan, da pokuša da sruši sve barijere ili će ispasti da je sam pričao niz vetar. Mada, poznavajući prilike u srpskom fudbalu i društvu, najpre će biti ona narodna: "Psi laju, a karavani prolaze".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Partizan

07.06.2021 06:45

Naravno da cute sta da odgovore KAPITENU, velikom sportisti i čoveku koga narod postuje... Zato vi novinari "lajete" oni nesmeju pa su vama naredili da pljujete po Nemanji