Zvezda želi Ivanića, Dinamo kvari posao

Autor:

Sport

28.11.2017

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Crvene zvezde ozbiljno razmišljaju o jačanju tima u januarskom prelaznom roku, ali će na tom putu morati dobro da se pomuče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirko Ivanić u duelu sa Nenadom Krstičićem

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić iza sebe ima dobru sezonu u dresu BATE Borisova, a njegove dobre igre privukle su i druge evropske klubove.

Crveno-beli su zainteresovani za fudbalera beloruskog šampiona, ali su dobili ozbiljnu konkurenciju pošto je, prema navodima Presbola, Ivanić na radaru Dinama iz Kijeva, koji će na proleće igrati u nokaut fazi Lige Evrope, a trenutno za Šahtjorom zaostaje četiri boda uz utakmicu manje u šampionatu Ukrajine.

Ivanić je ove sezone odigrao 27 utakmica, postigao četiri gola uz šest asistencija, a na svom kontu ima i tri gola u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sam Ivanić nije želeo da komentariše interesovanje trofejnog ukrajinskog kluba s ozbirom na to da BATE Borisov očekuje još nekoliko važnih utakmica do kraja godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading