BRAZILAC PONOVO U HUMSKOJ? Iliev PROGOVORIO o povratku Leonarda, i stavio tačku na priču o Stojkoviću!

Autor:

Sport

04.06.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev je raspršio snove navijačima Partizana, i otkrio planove crno-belih u prelaznom roku!

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

U Humskoj nema mesta za Brazilca Leonarda, koji je davao naznake preko društvenih mreža da će da se vrati u Partizan, dok Vladimir Stojković kojem na kraju godine ističe ugovor ne treba da brine za svoj status u Partizanu.

- Što se tiče Leonarda, kazaću vam iskreno! Krenuli smo u priču sa njim, ali je bilo mnogo prepreka već na startu. Prvo, nije igrao godinu dana i to je nešto što ga je odmah u početku udaljilo od nas. Koliko god je on veliki igrač i koliko god je bio sjajan u Partizanu, ne pije nam vodu, jer ne igra. Mi više nikoga ne možemo da čekamo - rekao je Iliev za "Kurir".

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Njegove karakteristike su sjajne, ali došao je nespreman u Partizan. Korona je mnogo toga poremetila. Bio je zatvoren sedam meseci u Francuskoj. Imao je ogromnu želju da uspe u Partizanu, ali telo ga nije slušalo. Usledile se povrede za povredama i on je samo tonuo i tonuo. Na kraju je i potonuo. U nekim trenucima bio je fantastičan, nagoveštavao ono što smo želeli, ali jednostavno nije mu se sve složilo.  

Na pitanje hoće li Vladimir Stojković produžiti ugovor koji ističe 31. decembra 2021. godine, Iliev otvoreno kaže...

- Imamo sedam, do osam meseci do tada. On je igrač Partizana, legenda kluba i srpskog fudbala. O njemu ne treba trošiti reči. Vidite, daću vam primer. Ivan Obradović je novi ugovor sa Partizanom potpisao na kraju sezone. I niko nije pravio pitanja oko toga. Ni on, ni mi. Znao je kakav status ima u klubu. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, da vidimo da je čovek kluba. Isto mislim i za Stojketa!- rekao je Iliev za "Kurir".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading