NEOČEKIVAN OBRT: Zvezda odustala od Prijovića, kuva se VELIKI POVRATAK na "Marakanu"!

Autor:

Sport

03.06.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije je doneo odluku da je Aleksandar Prijović prekupa napadačka opcija, pa se Crvena zvezda okrenula povratniku!

RepublikaFoto: Starsport

FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić je najbliži dolasku na "Marakanu", a nekadašnji igrač Zvezde se u ponedeljak uveče sastao sa rukovodstvom, dogovor nije još postignut, ali najverovatnije da hoće u narednim danima.

- Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi. Ipak, videćemo hoćemo li se dogovoriti- poručio je Aleksandar Pešić u kratkoj izjavi za "Informer".

Pešić je već igrao za Zvezdu i bio najbolji strelac u sezoni 2017/18, a u dresu crveno-belih zabeležio je ukupno 29 golova i 21 asistenciju. Potom je otišao u Saudijsku Arabiju, malo lutao, ali je prošle godine igrao vrlo dobro za Makabi.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Pešić

Sada mu je istekao ugovor i bez obeštećenja će promeniti sredinu...

- Pešić još nekoliko godina može da igra na vrhunskom nivou. Posle Zvezde bio je u inostranstvu i zaradio je mnogo novca u Itihadu, Seulu i Makabiju. Voli Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv da ode sa porodicom još godinu-dve negde u inostranstvo. Može da pronađe klub u kojem bi bio pod manjim pritiskom, a da zaradi isti ili veći novac.

- Njemu je iz kluba rečeno da donese odluku brzo kako bi uprava znala da li da se okreće drugim rešenjima ili ne- poručio je izvor sa "Marakane".

Angažovanje Pešića ili Prijovića značilo bi i kraj saradnje sa Italijanom Dijegom Falćinelijem, koji je u Zvezdi na pozajmici iz Bolonje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading