BOMBA: Jovanović preuzima EVROPSKOG velikana!

Autor:

Sport

03.06.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević je nedavno preuzeo AEK, a njegovim putem krenuće još jedan srpski trener.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Jovanović

Ivan Jovanović će u toku dana biti promovisan u novog trenera Panatinaikosa.

On je poslednjih 20 dana proveo u intenzivnim pregovorima sa predsednikom kluba Janisom Alafuzosom.  Grčka štampa veruje da su dve strane došle do faze kada su i najsitniji detalji dogovoreni, tako da će Srbin zajedno sa svojim pomoćnicima odmah započeti da sastavlja spisak igrača koji će krenuti na pripreme.

Jovanović je imao nekoliko zahteva od uprave kluba, a glavni je bio da svi igrači koji su bili na pozajmicama ili e nalaze na transfer listi  da prođu jedan period treniranja pod njegovom komandom kako bi on doneo konačan sud o njihovoj budućnosti u klubu. Pripreme počinju 28. juna u Grčkoj, a glavna faza održaće se u Holandiji od 18. jula.

Panatinaikos je poslednju titulu u šampionatu Grčke osvojio sada već davne 2010. godine.

Jovanović je bez posla od kada je napustio kormilo reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata, a najviše uspeha imao je sa Apoelom, sa kojim je igrao i četvrtfinale Lige šampiona kada ga je eliminisao madridski Real.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading