(FOTO) BRAZILAC U HUMSKOJ: Dobio Nathovu "šesticu"

Autor:

Sport

02.06.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po dolasku u Beograd, Brazilac je istakao kako zna da Partizan ima drugu tradiciju i da je veoma počastvovan.

RepublikaFoto: Republika
Stadion Partizana

Delegacija Fudbalskog saveza Brazila, predvođena tim menadžerom olimpijske selekcije, Klaudijom Brankom, posetila je danas Fudbalski klub Partizan. Delegaciju Karioka su dočekali Ivica Iliev i Dragan Velanac. Dve delegacije su razmenile prigodne poklone kao i želje za uspehom u predstojećem periodu.

Primarni cilj posete bio je da se Južnoamerikanci upoznaju sa uslovima na stadionu u Humskoj budući da će baš u subotu, 5. juna odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Zelenortskih Ostrva, a sve u sklopu priprema za odlazak na Olimpijske igre.

Zadovoljni onim što su videli i mogućnostima koje pruža stadiona Partizana iz brazilske delegacije su odlučili da i drugi kontrolni meč odigraju na istom mestu. A taj susret je onaj protiv selekcije Srbije koju sa klupe predvodi Zvonko Živković.

Taj duel je na programu 8. juna i planirano je da bude odigran u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali će na insistiranje delegacije Brazila i on biti odigran na stadionu u Humskoj.

- Znam da Partizan kao klub ima drugu tradiciju i veoma sam počastvovan što sam imao prilike da budem gost beogradskog velikana. Uslovi koje smo videli su fenomenalni i želeo bih u ime svih nas iz Fudbalskog saveza Brazila da se zahvalim ljubaznim domaćinima koji su nam omogućili da se u ovakvom ambijentu pripremamo za Olimpijske igre - rekao je Branko.

Tokom boravka u Humskoj, legendarni fudbaler Brazila, čiji je gol protiv selekcije Holandije u četvrtfinalu Mundijala u SAD ušao u istoriju svetskog fudbala, imao je prilike da razgovara i sa navijačima crno-belih, a jednoj devojčici koja je došla da poseti stadion svog omiljenog kluba poklonio je i kačket, dok je Ivici Ilievu, kao predstavniku Partizana uručio dres fudbalske reprezentacije Brazila.

S druge strane, od Partizana je na poklon dobio crno-beli dres s brojem šest, a kao i iskrene želje da se njegova ekipa u Tokiju okiti titulom olimpijskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading