PIKSI O STANJU U FSS: Selektor prokomentarisao turbulentna dešavanja između Pantelića i Bjekovića

Autor: Republika

Sport

31.05.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković je upitan na temu previranja u Fudbalskom savezu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić i Dragan Stojković Piksi

Da podsetimo, Marko Pantelić je prvobitno smenio pojedine članove, uključujući Nenada Bjekovića, da bi mu oni ubrzo uzvratili i "skinuli" ga sa mesta v.d. predsednika Saveza. 

Sva dešavanja u FSS-u mogu da se odraze na reprezentaciju, ukoliko selektor en vodi računa kako se to odražava na igrače.

Piksi je dovoljno iskusan da zna da iznese to na leđima. Selektor je dao svoje viđenje smena u FSS:

Nije tu bilo nikakvog prevrata. Svi znamo šta se desilo. Maksimalno sam skoncentrisan i posvećem poslu kojim se bavim i imam odgovornost za sportska pitanja i sve što se dešava oko nacionalnog tima. Niti želim niti mogu da se mešam u rad Saveza - istakao je Stojković i nastavio:

Rekao sam da postoje dva sektora, politika i sportski deo Saveza. Uz sportskom delu se pitam i to se baš mnogo pitam i pitaću se. O ovoj drugoj političkoj strani se ne brinem previše. Vidim da Savez funkcioniše dobro, imamo podršku, to mi je jako bitno i ne želim da trošim energiju na to.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading