NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Fudbaler Partizana ŽESTOKO po Zvezdi!

Autor:

Sport

30.05.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar govorio je o sezoni iza nama, ali i prokomentarisao Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je u šampionatu Srbije osvojio drugo mesto, dok je u Kupu Srbije izgubio posle penala od večitog rivala u velikom finalu.

Zdjelar je iskoristio priliku da prokomentariše Zvezdin neverovatan niz bez poraza u domaćem prvenstvu.

- Gubitak bodova, da se tako izrazim, u 'malim' utakmicama. I, onda nije bilo lako vratiti se u trku. Nisam siguran da bi bilo koja ekipa na svetu mogla da isprati niz 'večitog rivala', jer jedini na planeti nemaju poraz - izjavio je Zdjelar u razgovoru sa Sportski žurnal.

Prema njegovim rečima, Partizan je imao dobru sezonu.

RepublikaFoto: Starsport

- Gledano iz mog ugla, iza nas su dobra sezona i mnoštvo kvalitetnih utakmica. Naravno, bilo je i loših ali kao sastavni deo fudbala. Napravili smo zavidan niz vezanih pobeda i kad se podvuče crta, ja sam zadovoljan. Igrao sam standardno, izuzimajući mesec pauze zbog koronavirusa. Brzo sam se ipak, vratio u formu i sve je bilo u redu do kraja prvenstva.

I pored toga, ne krije da je bilo teško u nedavno okončanoj sezoni.

- Teško je da u nekoliko slova opišem sezonu u klubu kakav je Partizan, jer morali smo da se dokazujemo svakog dana. Promenio bih početak prvenstva jer se tada napravila velika gužva u bodovima koju je bilo, kako se ispostavilo, nemoguće stići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading