PREKIPELO IM! Digla se KUKA i MOTIKA protiv saveza!

Autor:

Sport

29.05.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi besni pred EURO.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Makedonija - Srbija

Navijači reprezentacije Severne Makedonije pobunili su se protiv odluke tamošnjeg saveza da promeni boju dresova u bordo. Za samo jedan dan njih preko 12 hiljada je potpisalo peticiju kojom se zahteva vraćanje tradicionalne opreme.

Imali smo možda najlepši dres koji je neka fudbalska reprezetacija imala! Umesto da igramo u tom dresu koji je donosio radost i pobede, za koji je ceo fudbalski svet govorio da je unikatan i lep, stručnjaci u FFM su rešilii da naprave novi dres koji uopšte ne sadrži prepoznatljivu crveno-žutu boju i liči na dres Letonije - navodi se u peticiji pod nazivom "Makedonija na EP u starim dresovima".

Novi dres reprezentacije Severne Makedonije u kojem će fudbaleri igrati na Evropskom prvenenstvu  ima tri verzije - u bordo, beloj i crnoj boji, sa stilizovanom aplikacijom glave balkanskog risa, novog simbola rerezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading