U HUMSKOJ PRESEKLI: Stojković NAPUŠTA Partizan!

Autor:

Sport

29.05.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doneli važnu odluku, Stojković na izlaznim vratima.

RepublikaFoto: Starsport
Golman Partizana Vladimir Stojković

FK Partizan ne namerava da produži saradnju sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem, saznaje "Mocartsport".

On ima važeći ugovor sa "parnim valjkom" do 31. decembra tekuće godine, a u Humskoj su odlučili da je vreme za rastanak po okončanju kalendarske godine. Razlog leži pre svega u godinama, bivši reprezentativni čuvar mreže ih uskoro puni 38, ali i činjenica da njegove odbrane više nisu na nivou kao lane.

Stojković je u minuloj sezoni znatno manje branio (21 put), a pored njega od golmana trener Partizana Aleksandar Stanojević na raspolaganju ima Aleksandra Popovića, Nemanju Stevanovića i talentovanog Matiju Gočmanca.

RepublikaFoto: Starsport
Stanojević će u potragu za novim čuvarom mreže

Stojkoviću je ovo drugi mandat u Partizanu. Prvi, od avgusta 2010. do januara 2014, obeležio je učešćem u osvajanju tri prvenstva i jednog kupa, drugi pamti po dva pehara kupa i dva plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. Da li će potražiti novi klub, ili će rešiti da ode u penziju, videćemo već na zimu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading