EMOCIJA, SUZE, OSMESI: Zvezda PROSLAVILA tri decenije od EVROPSKE titule u Bariju!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

29.05.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnom proslavom, u prisustvu brojnih legendi, fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je danas tri decenije od istorijske titule prvaka Evrope osvojene u Bariju.

RepublikaFoto: Starsport
Otvoren je i šampanjac, kako i dolikuje proslavama

Kapiten šampionskog tima Stevan Stojanović ponovo se prisetio čuvene utakmice na stadionu "Sveti Nikola", odbranjenog penala Manuelu Amorosu i trenutka kada je podigao čuveni "ušati trofej".

- Biću kratak, ponosan sam što sam bio kapiten tim momcima, velikim fudbalerima i velikim ljudima - skoro kroz suze rekao je Stojanović.


Čovek koji je bio tvorac tima, tada direktor, a sada počasni predsednik Dragan Džajić, takođe nije krio emocije.

- Napravili smo nešto veliko, lepo je da se prisećamo. Sada je još teže, verujem da je sadašnje rukovodstvo, koje je napravilo veliki uspeh povratkom Zvezde na mapu Evrope, na pravom putu. Voleo bih da za mog života opet ponovimo ovakav uspeh - istakao je Džajić.

O kreiranju šampionskog tima govorio je tadašnji i sadašnji predsednik Svetozar Mijailović, a svečanosti su prisustvovali i šampioni Evrope Slobodan Marović, Dragiša Binić Vlada Stošić, Goran Vasilijević, Željko Kaluđerović.
RepublikaFoto: Starsport

Trener šampiona iz Barija Ljupko Petrović poslao je pozdravnu video poruku iz Vijetnama, gde trenutno ima angažman.


Zvezda je u finalu tadašnjeg Kupa šampiona savladala Olimpik iz Marselja 0:0 - 5:3 penalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading