DELIJE ŠOKIRANE, IZ ZVEZDE OPRAVDAVAJU: Odbijena ponuda od 4.500.000 EVRA za asa!

Autor: Republika

Sport

28.05.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da su ponude za Mirka Ivaniža odbijene jer im je potrebniji u borbi za Ligu šampiona

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić u zagrljaju Aleksandar Katai

- Dobili smo pre nekoliko dana 4.500.000 evra ponudu za Mirka Ivanića, ali smo rekli da ne može da ide. To je odlična cifra za igrača koji je 1993. godište, ali prvi čas matematike – 4.500.000 evra je manje od 20.000.000 koliko nam donosi Liga šampiona - kaže Terzić.

Došlo je još ponuda na Topčidersko brdo:

- Konkretnu, pisanu ponudu nismo dobili, ali usmeno imamo i za Veljka Nikolića, Željka Gavrića i Njegoša Petrovića. Ono što je bitno, je da kostur tima ne može da ide - kaže Terzić.

Otići će možda samo Nemanja Milunović, kome je istekao ugovor, dok je posle najavljenog dolaska Aleksandra Kolarova i Milan Rodić zainteresovan da se ponovo otisne u inostranstvo:

- Istina je da je Rodić tražio razgovor. I razgovarali smo jutros Dejan Stanković, Mitar Mrkela i ja sa njim i rekli mu da ne može da ide. Poštujemo sve što je uradio, svesni smo njegovog doprinosa i da je klub zaslužio da mu se revanšira, ali interes Crvene zvezde je iznad interesa pojedinca. Dolazak Saleta Kolarova nema nikakve veze sa odlaskom Milana Rodića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading