Epizoda broj dva: Stojke odlazi kada je najlepše

Autor:

Sport

27.11.2017

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno, nije se Vladimir Stojković neoprezno izleteo izjavom odmah posle istorijske utakmice protiv Jang bojsa, reprezentativni golman ozbiljno razmišlja o promeni sredine.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

To je još jednom potvrdio i u razgovoru za TV Partizan, u razgovoru sa Željkom Pantićem i u društvu trenera Miroslava Đukića.

Autor ''Partizanovog vesnika'' mu je najpre preneo brojne pohvale koje stižu na Stojkovićevu adresu, uz nepodeljenu želju pristalica crno-belih da popularni Stojke ostane u Humskoj. Ali...

- Jako mi je drago što je prepoznato sve to što ja posedujem i stvarno sam zahvalan na tome, ali treba biti iskren i pošten. Posle onakve sezone, titule koja je uzeta u poslednje tri nedelje, mi smo imali najteži zadatak, šef je došao posle neke vrste istorije, znate koji je to vruć krompir koji preuzimaš na sebe... Uspeh je preživeti sve to. Drugo je kad igraš naše prvenstvo i kreneš da pobeđuješ, nego kad dođu neki viši ciljevi. Tim je bio i dodatno oslabljen odlascima Đuke i Lea...

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković


- Zato nekad treba otići i kad je najlepše. Želeo bih da me pamte po dobrom i da ostavim prostora za nešto veliko jednog dana - istakao je Stojković.

Ako Stojković ostane pri svom sadašnjem stavu, uprava Partizana će tokom zime ponovo morati da rešava problem koji je uspešno rešila njegovim dovođenjem krajem leta. Međutim, postavlja se pitanje kako naći adekvatnu zamenu za Stojkovića posle svega što je ove polusezone učinio za Partizan?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading