HTEO SAM DA GA IZBACIM IZ TAKTA: Krstović otkrio ŠTA JE REKAO Stojkoviću pre LOPTE U LICE!

Autor: Republika

Sport

27.05.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović ispričao je iz svog ugla do detalja incident sa Vladimirom Stojkovićem u finalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Krstović dobija loptu u glavu od Stojkovića

Crvena zvezda je na penale došla do duple krune na svom stadionu. 

Finale Kupa Srbije obeležili su brojni incidenti, a prvi u nizu je sukob Nikole Krstovića i Vladimira Stojkovića. Golman Partizana je burno reagovao na Krstovićevu emotivnu proslavu gola i guranjem lopte u lice Zvezdinog fudbaler, hteo da ga ućutka.

Krstović je u intervjuu za "Sportski žurnal" prokomentarisao čitav meč sa posebnim osvrtom na konflikt:

- Bili smo bolji tokom čitave utakmice. Nažalost, nismo iskoristili šanse, sreća je bila saveznik rivala. Partizan je igrao kao i u poslednjih nekoliko derbija, iz kontranapada. Od polovine drugog poluvremena crno-beli su samo čekali penale, posle svakog prekršaja tražili su pomoć doktora, masera.. Osvetilo im se. Poštujem ipak, plan protivnika. Partizanovi igrači su vežbali penale, mi nismo, jer smo bili sigurni da ćemo rešiti pitanje pobednika u 90 minuta - rekao je Krstović za "Sportski žurnal".

Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: "Tako je, gazi bre!" Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta - otkrio je Krstović.

- Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je moj ćale u Beogradu Milan Borjan odradio sve kako treba - zaključio je mladi napadač Zvezde. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading