PREVARA SA DRUGARICOM, MUVAO JOJ SESTRU, ALKOHOLISAO SE: Ispovest PLEJBOJ ZEČICE o UŽASU sa fudbalerom!

Autor: Republika

Sport

27.05.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džordž Best je važio za najvećeg zavodnika među fudblaerima u svoje vreme. Krasili su ga neodoljivi šarm na terenu i van njega.

RepublikaFoto: Ilustrarcija: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Fudbalska legenda rodom iz Severne Irske, koji je umro 2005. godine usled komplikacija posle transplantacije jetre, važi za jednog od najvećih britanskih fudbalera. 

Bivša supruga Endži se udala za Džordža 1978. godine i dobila sina Kaluma, otkrila je kako se Best borio sa hroničnom depresijom uporedo sa svojom dobro poznatom borbom sa alkoholizmom.

Endži je pričala za Dejli Mejl o drami koju je preživela:

- Pokušao je sa rehabilitacijom dva puta, bilo je potpuno beskorisno. Sve što je učinio bilo je zbog avanture sa jednom od radnica sa klinike! - kreće Endži.

Par se upoznao na zabavi u Malibuu u Kaliforniji sredinom 1970-ih, dok je fudbaler igrao za Los Anđeles Azteke - Endži, bivša Plejbojeva zečica, preselila se u SAD kako bi nastavila karijeru kao model. Do tada, Best je već bio kralj žestokog pića.

Za vreme njihovog zabavljanja, otišao bi bez pozdrava na jednonedeljno opijanje, spavao bi sa najboljom Endžinom prijateljicom i čak muvao njenu sestru.

Kada bi ona pokušala da interveniše, Best bi pronašao načine da uhvati krivinu:

- Udati se za alkoholičara čini te užasnom i ružnom osobom. Naterala bih ga da svako jutro uzima svoj Antabjus (tablete koje izazivaju povraćanje kada se meša sa alkoholom) i zabijala mu pod jezik kako bi se uverila da ga je progutao. Ali on bi sakrio tablete između praznine na prednjim zubima. Nedelju dana kasnije, našla bih tablete u džepovima njegovih farmerki. Jednom je postalo toliko drastično, razbila sam tabletu za spavanje i stavila je u njegov čaj da bih pokušala da ga nateram da ostane kod kuće - spavao je 24 sata, bilo je strašno. Nisam pokušavala ponovo. Želite da kažete njihovim prijateljima: 'Ne dajte mu da pije', ali oni ne j**u dva posto - iskreno će Endži.

 

 

Nakon samo tri godine braka, par se razdvojio, razveo se pet godina kasnije, a Best je otišao na dvonedeljni festival i nije uspeo da se vrati kući kada je sinu Kalumu bilo samo tri nedelje. Endži je ostala u SAD, ali detetu je bilo dopušteno da se redovno vraća u Veliku Britaniju da vidi oca, iako će se kući vratiti sa strašnim pričama o verbalnom i fizičkom zlostavljanju. Takođe je jednom 11-godišnjeg Kaluma ostavio sam u hotelskoj sobi, dok je izlazio da se alkoholiše.

- Bilo je tako srceparajuće. Kalum bi se vratio sa strašnim pričama i nisam mogla ništa da kažem ili uradim, jer ljutnja ne bi ništa promenila. Džordž nije mogao videti prst pred nosom a kamoli da bude otac svom sinu, ali ja još uvek nikada nisam zabranila Kalumu da ga vidi. Detetu su potrebna oba roditelja, pa sam morala da dozvolim da mu da živi svoj život. Da sam zabranila samo bi našao krivinu.

Endži je od tada uživala u karijeri ličnog trenera zvezdama poput Šeron Stoun i Šer na njenom spisku klijenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading