NE TOLERIŠEMO TAKVE ISPADE: Mrkela potvrdio - igrač Zvezde KAŽNJEN!

Autor: Republika

Sport

26.05.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je u ime kluba izjavio da će Marko Gobeljić biti kažnjen za nedolično ponašanje.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Mitar Mrkela

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek I svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju I nikada nećemo tolerisati ovakve ispade. Marko je I sam svestan greške koju je napravio I kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom I nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni - izjavio je sportski direktor Mitar Mrkela.

Da podsetimo, Gobeljić je skinuo šorc pred golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem tokom slavlja titule u Kupu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading