DRAGOVIĆ ISPUNIO DEDINU ŽELJU: Za dolazak prekaljenog štopera novac nije bio presudan

Autor: Republika

Sport

26.05.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Dragović je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i predstavljaće veliko pojačanje za naš klub u narednoj sezoni, a prve utiske, kao i veliko zadovoljstvo, posle potpisivanja ugovora izneo je sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Aleksandar Dragović i Mitar Mrkela

- Zvezda je dugo želela Dragovića i Dragović je dugo želeo Zvezdu. Ove godine smo zaista ostvarili sjajne rezultate na domaćem planu i u Evropi, ali smo uvek isticali da želimo da budemo još bolji i jači. U sklopu te moćnije i snažnije Crvene zvezde jeste dolazak Aleksandra Dragovića koji je proveren igrač, reprezentativac Austrije i neko ko je igrao na visokom nivou u ligama “petice” i naročito se istakao u Engleskoj i Nemačkoj. Zaista smatram da će predstavljati vrhunsko pojačanje za Crvenu zvezdu - rekao je Mrkela.

Istakao je Mitar Mrkela koliko će Dragović biti važan šraf u našem timu već u kvalifikacijama koje slede.

Dragović može mnogo da nam pomogne u kvalifikacijama za Ligu šampiona. On je igrač visokog nivoa, dokazao se već u Evropi na utakmicama jakon intenziteta i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za Crvenu zvezdu - istakao je sportski direktor našeg kluba.

Govorio je sportski direktor da je Aleksandar Dragović poslušao svoje srce i ispunio svoju dugogodišnju želju potpisavši ugovor sa Crvenom zvezdom.

- Dugo smo pričali sa Dragovićem, a njegova želja i želja njegovog dede, koji je rođen u Srbiji, je bila da jednog dana obuče crveno-beli dres i zaigra za Crvenu zvezdu. Dragović je mogao kada govorimo sa finansijske strane da bude na nekom drugom mestu, u klubovima koji mogu da ponude bolje uslove, ali je izabrao Crvenu zvezdu jer je želeo da ispuni svoj dečački san - zaključio je Mrkela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading