UTAKMICA ZA TROFEJ PREKINUTA ZBOG DOSADE! To je uradio predsednik države lično!

Autor: Republika

Sport

26.05.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superkup Mauritanije 2015. godine prekinut je u 63. minutu odlukom predsednika te zemlje Mohameda Abdela Aziza, a razlog je - utakmica je bila dosadna!

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Sinoć su Crvena zvezda i Partizan igrali finale Kupa Srbije, koje je završeno pobedom crveno-belih posle boljeg izvođenja penala (4:3). Posle 120 minuta igre, rezultat je bio 0:0, a kvalitet fudbala bio je, najblaže rečeno ispod proseka.

Publike na stadionu "Rajko Mitić" nije bilo, ali su gledaoci, koji su susret gledali preko TV-a, sigurno nekoliko puta tokom prenosa meča pomislili "Ajde prekidajte i šutirajte penale".

E pa, tako nešto se desilo pre šest godina u Superkupu Mauritanije. Duel timova Tevrag i Zeina gledao je tadašnji predsednik te zemlje Mohamed Abdel Aziz, kojem je bilo dosadno, pa je u 63. minutu, pri rezultatu 1:1, naredio da se utakmica prekine i da se odmah izvode jedanaesterci. Tako je i bilo, pa je posle penal serije slavio Tevrag sa 5:4.

Fudbalski savez Mauritanije se kasnije oglasio i u saopštenju objasnio da utakmica nije prekinuta po naredbi predsednika Mohameda, već zbog "organizacionih problema", kao i da je sve urađeno u dogovoru trenera dva kluba i predsednika.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading