DOBIO LOPTU U LICE OD STOJKOVIĆA: Krstović se oglasio posle INCIDENTA SA GOLMANOM PARTIZANA

Autor: Republika

Sport

26.05.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Nikola Krstović prokomentarisao je konflikt sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem tokom izvođenja jedanaesteraca u finalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Krstović i Vladimir Stojković

Krstović posle postignutog gola je u naletu emocija kuražno dobacivao Stojkoviću. Golman je loptu uneo igraču Zvezde u lice, što je pokrenulo nemire:

- Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću ga dati. Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima. Mom ocu, majci i sestri, koje volim najviše na svetu - rekao je Krstović.

Mladi napadač se zahvalio navijačima na podršci koju su pružali timu.

- Ovo je velika nagrada za sve zvezdaše koji su nas bodrili putem malih ekrana. Žao mi je što niste bili u prilici da nas podržite na tribinama, ali verujem da će od leta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine - naglasio je Krstović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading