KAO ASANO?! NESLAVAN ODLAZAK NAKON FINALA KUPA: Partizan ostao bez jednog od NAJBOLJIH igrača!

Autor:

Sport

25.05.2021

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović sa saigračima iz Partizana

Fudbaleri Partizana zaokružili su katastrofalnu sezonu porazom u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde, a ujedno poslednji meč u crno-belom dresu, bar u prvom mandatu, odigrao je talentovani krilni fudbaler Filip Stevanović.

Novi as Mančester sitija je putem Instagrama uputio poruku čelnim ljudima iz Humske, a posebno treneru Aleksandru Stanojeviću, u kojoj je na njih bacio "i drvlje i kamenje". Naime, Stevanović zamera svom voljenom timu činjenicu da mu je višestruko umanjena minutaža od kada je potpisao ugovor sa "građanima", a ljut je što smatra da je uvek ostavljao srce na terenu i da takav tretman nije zaslužio.

Kompletnu poruku Filipa Stevanovića možete pogledati u nastavku.

Ne znam odakle bih počeo, ali reći ću da sam već od prvog dana kada sam zakoračio na SC Teleoptik znao da ću jednog dana doći do prvog tima i ostaviti barem neki trag u Partizanu. Proveo sam najlepših 12 godina u klubu, od toga 3 u prvom timu i došlo je vreme da se oprobam u nekim jačim ligama. Kao što znate , što je i normalno , bilo je mnogo uspona i padova , ne samo za mene već i za saigrače i ceo klub. Priznaću par stvari o kojima nisam pričao puno. Prvenstveno bih hteo da kažem da mi je teško zbog duple krune jer nismo uspeli da je vratimo gde joj je mesto, naravno i zbog manjka minutaže od potpisa za novi klub. Teško mi je što sam mnogo toga dao klubu a pojedinci me nisu ispoštovali ni malo. Teško mi je jer sam krvavo radio da se vratim na stari put i opet budem u startnih 11. Teško mi je sto sam svaki dan pokušavao da se dokazujem sve više iako su svi znali moje sposobnosti. Minutaže od po 10 ili 20 minuta ne bih komentarisao jer nije na meni ali opravdavam svoja izdanja zbog manjka iste , pogotovo sa prošlog derbija i ulaska od 3 minuta , pritom mislim da se svi sećate mojih partija na bilo kom derbiju. To je za mene ponižavajuće i mislim da nisam zaslužio tako nešto. Istrpeo sam dosta isključivo zbog mog Partizana - napisao je u oproštaju od "parnog valjka" Filip Stevanović na svom zvaničnom Instagram profilu.

Podsećanja radi, Stevanoviću je tek 18 godina, a u poslednje dve sezone je izuzetno važan šraf u crno-belom dresu, a način na koji se obratio javnosti preko društvenih mreža Grobare je podsetio na nedavni rastanak sa Japancem Takumom Asanom koji je iznenada rešio da raskine ugovor sa Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Glass

27.05.2021 21:41

Srećan put mali i sve najbolje u novom klubu.Ne okreći se i ne gledaj ovu tugu i jad...