CENE SU PAPRENE: UEFA pustila ulaznice za finale LŠ u prodaju

Autor: Tanjug

Sport

25.05.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska unija (UEFA) pustila je danas u prodaju 1.700 ulaznica za finale Lige šampiona između fdubalera Mančester Sitija i Čelsija, koje se igra 29. maja na stadionu Dragao u Portu, prenosi AP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling i Ngolo Kante u duelu

Cene karata se kreću između 70 i 600 evra i kupci su ograničeni na dve ulaznice, a prethodno su Siti i Čelsi dobili po 6.000 karata za svoje navijače.

Kako se navodi, gledaoci će na stadion moći da uđu ako su vakcinisani, ukoliko imaju negativan PCR test koji je star najviše tri dana i ako imaju negativan antigenski test.

Ovogodišnje finale prvobitno je trebalo da se odigra u Istanbulu, a do promene domaćinstva došlo je zbog rigoroznih mera u Turskoj usled pandemije koronavirusa.

Portugal će drugu godinu zaredom biti domaćin finala Lige šampiona, jer se prošle godine meč za titulu igrao u Lisabonu, kada je Bajern savladao PSŽ 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading