NADA TINJA NA BANJICI: Rad ostaje u Superligi nauštrb kluba sa finansijskim problemima

Autor:

Sport

25.05.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stvari stoje, Superliga bi i naredne sezone mogla da se igra na Banjici, bez obzira na to što je ekipa Rada ispala iz elite.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Rada

Naime, problem sa dobijanjem licence za Superligu za narednu sezonu ima ekipa Novog Pazara, pa bi Rad u slučaju da Pazarci ne pronađu rešenje mogao da zauzme njihovo mesto u elitnom rangu, piše "Telegraf".

Novi Pazar i dalje nije odgovorio na finansijski kriterijum i ima problema oko toga. Oni su još davno u takozvani UPPR, unapred pripremljeni plan reorganizacije, koji treba da reši nagomilana dugovanja koja ima ovaj klub.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Novog Pazara

U poslednjih mesec dana, Novi Pazar je imao dve mogućnosti - da isplati dugovanja preko UPPR postupka ili da dostavi komisiji za licenciranje dokaze o dogovoru sa poveriocima. Treće rešenje ne postoji, pošto klubovi u predstečajnom postpuku ne smeju ni da se takmiče u najvišem rangu takmičenja prema propisima.

Pazarci su navodno sada tek poslali dokumentaciju za licenciranje na adresu FSS, a Komisija za žalbe bi u utorak trebalo da donese konačnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading