SVE JE NA STRANI CRVENO-BELIH: Poznati stručnjak uveren, Partizan NEMA šanse da osvoji Kup!

Autor:

Sport

24.05.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se u finalu Kupa Srbije na stadionu Rajko Mitić.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

Crvena zvezda želi da stigne do duple krune, a Partizan da utešnim trofejom spasi sezonu.

Bivši trener crveno-belih Milorad Kosanović nema dilemu, smatra da crno-beli nemaju nikakve šanse za trijumf na Marakani.

- Derbi je derbi, bez obzira na stanja u ekipi i trenutne vrednosti timova, ali mislim da je u ovom slučaju kvaliter presudan i da je na strani Zvezde, koja je definitivno u prednosti, pogotovo jer su svi zdravi, i Ivanić i Katai i Ben. Biće kao i uvek tvrdo, a ako Zvezda da prvi gol brzo, onda će sve ići lako, ako Partizan povede, onda će biti dosta muke. Sve zavisi od prvog gola - rekao je Kosanović za "Alo".

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Kosanović je uveren da se neće izvoditi penali.

- Penala neće biti. Sve je na strani crveno-belih. A ako bi i bilo penala, svaki igrač Supelige zna da šutne s 11 metara u gol širine sedam metara. Penal je stvar glave, golman može da pogodi stranu, ali je do uvek do fudbalera koji se nalazi na beloj tački - zaključio je iskusni stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading