Bjeković uz PODRŠKU MAFIJE pokušava da preuzme FSS

Autor:

Sport

24.05.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal u Staroj Pazovi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Bjeković

Čovek koji je već naneo veliko zlo srpskom fudbalu, Nenad Bjeković, ne staje i sada uz pomoć mafije pokušava da sa mesta zamenika i vršioca dužnosti predsednika smeni Marka Pantelića.

Bjeković je sa svojim saradnicima i kompanjonima uspeo da ukrade pečat i da na taj način "prevesla" Izvršni odbor i da Pantelića smeni sa funkcije, kako bi on ugrabio fotelju.

Inače, Bjeković je svojevremeno bio i u upravi Partizana odakle je oteran zbog nekvalitetnog rada.

Podsetimo, prethodno je Marko Pantelić prozreo njegove namere i smenio je petoricu članova Izvršnog odbora kako bi sprečio skandal, a potom je izjavio da su oni spremali puč u Fudbalskom savezu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
aleksandar

24.05.2021 14:54

Podrska za Pantelica protiv ove bande

vojislav ilic

28.05.2021 09:39

Koja sada ovo grupa koja favorizuje Pantelica umesto Bjekovica a nikako da postave jedno najprostije pitanje gde su to do sada u istom timu bili jedinstveni i Pantelic i Bjekovic i svi ostali u tom okruzenju. I sad neka grupa ili grupe staju na jednu ili drugu stranu da spasu srpski fudbal, a da li je tomoguce nema veze vazno "da smo mi tu negde". I malom detetu je jasno da ako ne dodje do koreniti promena u FSS PISI PROPALO.