MARKO NIKOLIĆ PROGNOZIRAO ISHOD DERBIJA: Bivši trener Partizana UZBURKAO STRASTI pred finale Kupa!

Autor:

Sport

22.05.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Lokomotive iz Moskve i nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić veruje da crno-beli mogu da pobede Crvenu zvezdu i završe sezonu osvajanjem trofeja u Kupu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

- Za mene nema dileme, Partizan mora da pobedi u finalu. Naravno, to je mala šala, ali ja i prognoziram i verujem i navijam- rekao je Nikolić za sajt Partizana.

- Pošto sam u Beogradu, ispratiću utakmicu. Želim puno sreće Saši (treneru Aleksandru Stanojeviću) i momcima, da donesu na kraju ove godine, ove čudne kovid sezone, radost svim navijačima Partizana- dodao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana će u utorak na stadionu "Rajko Mitić" odigrati sedmo uzastopno finale Kupa Srbije, a protivnik će im biti šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde.

Treće po redu finale Kupa u ovom nizu, crno-beli su odigrali 27. maja 2017. godine na stadionu Partizana. Tada su izabranici Marka Nikolića pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0, pogotkom Nikole Milenkovića u 41. minutu i tako osvojili duplu krunu.

RepublikaFoto: Tanjug

- Sećanje na sezonu 2016/17, mnogo puta sam govorio o tome, to je bez premca daleko najlepši period u mojoj dosadašnjoj karijeri. Uvek se naježim kada se setim te godine, otvorenog autobusa, slavlja na stadionu, pa na ulicama Beograda sa hiljadama navijača i uopšte svega što je činilo tu sezonu- rekao je Nikolić.

On se podsetio da je priprema tog finala bila specifična obzirom da je došla upravo posle velikog slavlja i emotivnog pražnjenja.

- Prvih 15-20 minuta se nismo najbolje snašli, posle toga smo odigrali jednu fenomenalnu utakmicu i krunisali tu sezonu osvajanjem duple krune. Želim da se takvi neki uspesi ponove Partizanu u skorijoj budućnosti- rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da prati igre Partizana i istakao da mu se današnji Partizan jako dopada.

- Ne zbog toga što mi je Saša drug i što smo u kontaktu, ovo pričam isključivo kao struka. Vidi se trenerska ruka, vidi se jasna ideja trenera, vidi se disciplina u igri, sve ono što neko ko posmatra na takav način može da vidi. Meni se sve to zajedno jako dopada- rekao je Nikolić.

- Naravno da nije laka situacija, pogotovo njemu nije lako u ovom trenutku na toj poziciji na kojoj se nalazi, ali Partizan je Partizan. Partizan je uvek veliki i naći će način da se vrati na staze uspeha. Ima pravog čoveka, na pravom mestu za tu situaciju -naveo je nekadašnji trener kluba iz Humske.

Finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 19.00.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading