STAVIO PARAF: Nikolić potpisao trogodišnji ugovor sa SVEMIRSKOM zaradom

Autor:

Sport

21.05.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Marko Nikolić potpisao je ugovor na tri sezone sa Lokomotivom iz Moskve.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Posle turbulentnog početka saradnje, Nikolić je počeo da beleži dobre rezultate na klupi Lokomotive, osvojio Kup Rusije, a na kraju mu je plasman u Ligu šampiona isklizao iz ruku u poslednjem trenutku.

Ipak, navijači i uprava su bez obzira na to što je izostao plasman u elitu, zadovoljni radom srpskog stručnjaka, pa je došlo do produžetka saradnje.

Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Ovog proleća zabeležili smo značajan napredak kako na timskom nivou tako i kada su u pitanju pojedinci. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa šefom stručnog štaba, tri godine smatramo optimalnim rokom za stvaranje tima koji će moći da postigne uspeh kako u Rusiji, tako i u evropskoj konkurenciji - rekao je generalni direktor kluba Vladimir Leončenko.

Zadovoljstvo nije krio ni bivši trener Partizana.

Veoma sam srećan i uzbuđen što smo produžili ugovor. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli sa osvajanjem trofeja. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu - kazao je Nikolić.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikolić će po novom ugovoru godišnje zarađivati 1.800.000 evra, što znači da će u naredne tri sezone na njegov račun "leći" 5,4 miliona evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading