ZVEZDA NIJE FAVORIT: Dragović progovorio o VEĆ VIĐENOM TRANSFERU na "Marakanu"!

Autor:

Sport

21.05.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski reprezentativac i štoper Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović je progovorio o dolasku u Crvenu zvezdu, a ono što je rekao se nimalo neće svideti navijačima!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Dragović

Dragović je već viđeno pojačanje na "Marakani", ali iskusni defantivac ne želi da otkriva previše... On je objasnio šta je presudno pri izboru novog kluba.

- Imam 30 godina, nisam više talenat i želim da uzmem u obzir sve faktore. Gde ću se osećati komforno? Gde ću imati šansu da igram na visokom nivou? Gde će ta šansa biti fer? I naravno, mora malo da se vodi računa i o finansijama. Da to nije bitno, svi bismo igrali besplatno. Pokušavam u zahtevno vreme korona pandemije da nađem klub ispunjava sve te kriterijume- rekao jeza austrijski portal Laola1.at. 

Kako ide potraga?

- Trenutno stanje je da sam i dalje igrač Leverkuzena i da ću igrati u subotu. Ako bude nešto konkretno, javno ću to objaviti.

Da li bi imao primedbu na to što se Crvena zvezda navodi kao favorit?

- Da, imao bih. To da je Zvezda moj favorit su mediji malo preuveličali. Ali je zajedno sa bečkom Austrijom moj voljeni klub. I naravno da je jedna od opcija.

To je na neki način i ostvarenje dečačkog sna. 

- Kao i u životu, tako i u fudbalu postavljaš sebi ciljeve. Kad sam bio mali, uvek sam maštao o tome da jednog dana zaigram za Zvezdu. Isto tako sam maštao da ću zaigrati i za reprezentaciju ali mi ni na kraj pameti nije bilo da ću odigrati 89 utakmica za nacionalni tim. Mnogo toga je išlo baš onako kako je trebalo. Sada kad postoji šansa da odem tamo, važno je ostati hladne glave i ne donositi odluke samo na bazi emocije. Uostalom, nikada ne znate šta je prava odluka unapred. Kada donesem odluku, moram da stanem čvrsto iza nje i da izvučem ono najbolje iz nje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading