ERUPCIJA! JUVENTUS PRONAŠAO ZAMENU ZA RONALDA: Iz Barselone u Torino?!

Autor:

Sport

20.05.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko Portugalca Kristijana Ronalda trese Italiju, a mediji su otkrili ko je "prvi pik" da ga zameni u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Juventusa nisu uspeli da odbrane Skudeto, osvojili su u sredu Kup Italije, a u nedelju ih očekuje odlučujuća bitka za Ligu šampiona.

U Torinu planiraju veliku rekonstrukciju tima na leto, a mediji na "čizmi" tvrde da će najboljeg igrača "stare dame" Kristijana Ronalda zameniti as Barselone Antoan Grizman.

Naime, u poslednje dve sezone Francuzu ne cvetaju ruže na "Kamp Nou", predsednik Barse Đoan Laporta je izuzetno voljan da ga se odrekne, dok Juve "vapi" za novim liderom.

Grizman (30) ima ugovor sa Barselonom do juna 2024. godine.

Francuz je u Barselonu stigao u julu 2019. godine iz Atletiko Madrida za 120 miliona evra i na 70 mečeva postigao je 21 gol. Još uvek nije poznato koliko će torinski crno-beli morati da izdvoje za francuskog napadača za obeštećenje, ali je izvesno da će on na leto Pirineje zameniti Apeninima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading