VELEOBRT: Rad i Javor OSTAJU u Superligi?!

Autor: Republika

Sport

20.05.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Zajednice klubova Superliga i Prve lige Srbije Dragomir Lazović otkrio je da će se podneti inicijativa FSS-u vezana za broj klubova koji ispadaju u niži rang.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Rada

Lazović, ujedno predsednik Javora iz Ivanjice, ističe da je glavna namera da se smanji sa šest na četiri tima koji idu u Prvu ligu Srbije. 

Prvi "preko crte" bili bi upravo Javor i Rad:

- Mi ćemo danas podneti inicijativu kao FK Javor za sednicu Izvršnog odbora FSS koja je planirana za ponedeljak, da se preispita takmičenje i da se promeni format takmičenja. Mislimo da treba da ispadnu četiri kluba ove sezone, te četiri kluba sledeće sezone. To je jedini princip koji bi bio pravedan i sportski, da pošteni klubovi ne ispaštaju. Uz nas, jedan od potpisnika inicijative je i FK Rad - rekao je Dragomir Lazović i dodao:

- Treba ispoštovati sve ljude dobre volje, pre svega u Srbiji, ali i Beogradu koji ulažu u fudbal. Moj lični stav je da liga u Srbiji treba da broji 16 klubova i da to treba da bude dugoročan format, najviše zbog manjih gradova i centara u Srbiji - istakao je Lazović za "Kurir".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading