TRAGIČAR RADOVOG ISPADANJA: Sve je bilo KAO RUŽAN SAN!

Autor: Republika

Sport

20.05.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač Andrija Kaluđerović izjavio je u neverici posle ispadanja Rada u niži rang

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Kaluđerović

Rad je morao da pobedi Spartak u Subotici kako bi obezbedio opstanak. Na žalost gostiju, na kraju utakmice je bilo 1:1, moglo je da bude mnogo povoljnije da je Kaluđerović pogodio jedanaesterac u 79. minutu:

- Ispali smo iz lige, jako loši trenuci za nas. Sve je bilo kao ružan san. Ne mogu da verujem da smo ispali posle ovakve polusezone, najbolje u istoriji kluba. Od februara do danas, u drugom delu sezone, bili smo četvrti na tabeli, stvarno nam je svima teško palo. Zahvalio bih svim saigračima, trenerima i upravi kluba. Jedna od najboljih polusezona u mom životu, ali nažalost nismo uspeli da izdržimo trku, iako smo imali 48 bodova - počeo je Andrija Kaluđerović priču za "Mozzart Sport".

Bivši reprezentativac Srbije je prokomentarisao samo izvođenje penala:

- Bilo je normalno da ja preuzmem odgovornost u tom trenutku. Ako je to nekome moralo da se desi, onda bolje što je meni, nego nekom mlađem saigraču. Bio je to veliki udarac, klub koji volim je ispao iz lige. Ali šta je, tu je, život ide dalje. U fudbalu kao što može da bude izuzetno lepo, tako zna i da bude i jako teško - rekao je Kaluđerović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading