NEOČEKIVAN RASPLET: Takuma Asano posle SKANDALOZNOG ODLASKA iz Partizana konačno pronašao spas!

Autor:

Sport

20.05.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takuma Asano još uvek nije pronašao novi klub posle burnog odlaska iz Partizana, ali za reprezentativnu karijeru ne mora da brine!

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Selektor Japana ga je uvrstio na spisak, pa će krajem ovog i početkom narednog meseca odigrati dve utakmice za nacionalnu selekciju.

Hadžima Morijasu pozvao je krilnog napadača na spisak fudbalera za mečeve protiv Mjanmara, Tadžikistina i Kirgistana, u okviru preliminarne runde azijskih kvalifikacija za Prvenstvo sveta.

Iako je poslednji takmičarski susret odigrao pre tri sedmice, na gostovanju crno-belih novosadskom Proleteru, bivši član Arsenala očigledno uživa poverenje u otadžbini, ni pauza ga nije omela da bude deo tima koji će tražiti plasman u završnu eliminacionu rundu.

Asano je tokom boravka u Humskoj oživeo reprezentativnu karijeru, a tabor crno-belih je napustio bez ikakve najave tokom prvomajskih praznika, a epilog spora između Japanca i Partizana ćemo videti u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading