POBEDILA JE ZDRAVA PRIČA! Šta će reći na Banjici? Trener Voždovca PECNUO Rad posle DRAMATIČNOG opstanka!

Autor:

Sport

19.05.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz Zaplanjske ulice posle ostvarenog cilja.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Voždovca Predrag Rogan

Trener Voždovca Predrag Rogan rekao je posle izborenog opstanka u Superligi Srbije da je pobedila "zdrava sportska priča". Naime, "zmajevi" su opstali nauštrb "građevinara", a ove reči Rogana mnogi su protumačili kao "prozivku" gradskog rivala sa Banjice koji je imao furiozan finiš šampionata.

Zašto ne na rezultatu? Ovaj bod nas je ostavio u ligi. Sve čestitke mojim momcima, stručnom štabu, svim ostalim ljudima, ovaj klub je zaslužio da opstane u Superligi - rekao je Rogan koji nije imao snage da detaljnije analizira remi sa Javorom.

- Zaboravite to, ne mogu sada da analiziram utakmicu. Vidite kakva je to emocija, koliko je to stresa bilo svih ovih mesec dana... Ono što mogu da kažem da mi kao sportski radnici i ja kao trener promovišemo jednu zdravu priču, mislim da je ta priča danas pobedila - istakao je trener Voždovca.

A o svom ostanku na krovu Tržnog centra nije želeo mnogo da govori, ističe da će sve zavisiti od ljudi iz uprave.

Morate pitati ljude iz kluba - zaključio je Rogan.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading